Blogi

Blogi
Aleksi Tamminen

Ravintolan olutlista – Mitä kansa janoaa?

Ravintoloilla saattaa olla iso ja näyttävä kokoelma erilasia oluita. Siellä saattaa olla värikkäitä etikettejä ja tyrmääviä, aromikkaita IPA-oluita useaa sorttia, jotka kaikki maistuvat… Niin, samalta!

Blogi
Kati Sirkola

Mitä syödä, kun ei kerkeä syödä? – Baariduunarin eväät

Asiakkaat usein kertovat minulle, ettei heillä ole aikaa syödä varsinkaan työpäivän aikana. Kahvi ja pulla on tietysti täysin eriasia. Se nyt vaan sellainen juttu, että jokainen kerkeää syödä jos vain haluaa. Syö välipala vaikka samalla, kun käyt potalla, jos muuta rakoa ei päivän aikana ole. Jokainen käy vessassa se on sata varma. Tahdon asia ja järjestely kysymys.

Blogi
Kati Sirkola

Maratoni lasinsiruissa

Tänään on vihdoin se päivä. Tätä varten on treenattu. Teoriaa ja käytäntöä. Harjoiteltu valoisalla ja pimeällä. Kävelty, juostu ja kannettu. Käyty läpi kaikki mahdollinen ja ei mahdollinen.

Blogi
Erkka Ala-Lahti

Ansaitsetko laadukasta asiakaspalvelua?

Ravintola-alan ammattilaisen työtehtävistä kaksi tärkeintä ovat myynti ja asiakaspalvelu. Ne toimivat käsi kädessä liiketoiminnan perustana vaikuttaen vahvasti sen kehityksen suuntaan.

Blogi
Aleksi Tamminen

Oluen ja ruoan liitto

Moni ammattilainen tietää paljon viinien ja ruuan yhdistämisestä, mutta todella harva osaa parittaa ruuan oikean oluen kanssa. Kyllä, luit oikein! Olut on loistava ruokajuoma.

Blogi
Markus Apuli

Kertakoulutuksella ei saada pysyvää muutosta

Ravintola-alalla on tarjolla paljon hyviä koulutuksia ja inspiroivia kouluttajia. Kun avuksi otetaan henkilö ulkopuolelta, avautuu lähes aina uusia näkökulmia ja ajatuksia. Koulutuksen jälkeen innostutaan uusista ideoista ja kaikki näyttää selvältä – kunnes hetken päästä ollaan jälleen lähtöpisteessä. Miksi?