Home

Coaches from the field

Koutsit training partnership is a customized training suite for your restaurant that produces lasting results. You get the expertise of our entire team to use in your training sessions for the period of one month to half a year.

Better customer service

The customer senses the atmosphere entering the restaurant. Our enthusiastic coaches energize the staff to entertain and produce experiences.

A more functional restaurant

The bottlenecks belong in the beverage rack, not it the workers' way. Together we organize the workstations and service models, so that there is more time for the customers.

More revenue

One more? The personnel 's natural sales spirit combined with intimate product knowledge and professionalism makes miracles to the bottom line.

A healthy economy

Our business coach helps the entrepreneur to tune winning concepts and manage the restaurant's current affairs smartly.

blog
Aleksi Tamminen

Ravintolan olutlista – Mitä kansa janoaa?

Ravintolan olutlista Ravintoloilla saattaa olla iso ja näyttävä kokoelma erilasia oluita. Siellä saattaa olla värikkäitä etikettejä ja tyrmääviä, aromikkaita IPA-oluita useaa sorttia, jotka kaikki maistuvat… Niin, samalta!

blog
Kati Sirkola

Mitä syödä, kun ei kerkeä syödä? – Baariduunarin eväät

Asiakkaat usein kertovat minulle, ettei heillä ole aikaa syödä varsinkaan työpäivän aikana. Kahvi ja pulla on tietysti täysin eriasia. Se nyt vaan sellainen juttu, että jokainen kerkeää syödä jos vain haluaa. Syö välipala vaikka samalla, kun käyt potalla, jos muuta rakoa ei päivän aikana ole. Jokainen käy vessassa se on sata varma. Tahdon asia ja järjestely kysymys.

blog
Kati Sirkola

Maratoni lasinsiruissa

Tänään on vihdoin se päivä. Tätä varten on treenattu. Teoriaa ja käytäntöä. Harjoiteltu valoisalla ja pimeällä. Kävelty, juostu ja kannettu. Käyty läpi kaikki mahdollinen ja ei mahdollinen. 

This is how we operate

mita-maksaa-valk

How much does the partnership cost?

The consultation is always free, the price for the partnership begins from under a thousand euros.
FAQ-valk

Left with questions?

Read more about starting
a partnership and the benefits.

Book a time for a free consultation

Fill in the form with your contact information and we will get back to you within two working days