Aleksi Tamminen

Aleksi Tamminen

"Olutmaailman moniottelija"

Oluet

Seinäjoki

Koutsin tarina

Olut ja oluen kulttuuri ovat mielenkiintoinen maailma. Juoman ympärillä työskentelevät ihmiset, oluen valmistus ja sen tavat sekä historia avaavat itse juoman lisäksi maailman jonka parissa viihtyy pitkään. Olen asian parissa viihtynyt sekä vapaalla, että ammatissani jo useampia vuosia. Tätä ilosanomaa jaan edelleen ja mielellään myös muille aiheesta kiinnostuneille erilaisiin kääreisiin paketoituna.

Valmennukset

Valmennuksissa oluttyylien saloihin sukellamme maistelemalla oluita samalla tutustuen niiden historiaan. Tärkeä osa oluen myyntiä ovat oikeat tarjoilutavat, tekniikka, lasit, laitteet ja lämpötilat. Asiakkaan makumieltymyksien kartoittaminen – mitkä ovat ruokaisimmat tyylilajit sekä parhaimmat paritukset.

Olutmestari -valmennuksissani tehdään oikea olut ja tutustutaan oluiden maailmaan pintaa syvemmältä. Tutustumme oluen neljään pääraaka-aineeseen sekä niiden käyttöön. Käymme läpi reseptin rakentamisen ja syvennymme oluen valmistamisen saloihin, joka onnistuukin parhaiten työntämällä kädet mäskiin!Asiakaskokemukset

”Aleksin olutkoulutus opasti restonomiopiskelijat oluiden maailmaan ja oluiden valmistusprosessiin käytännönläheisesti ja ammattitaitoisesti”

Ilkka Latomäki
Opettaja
SeAMKVaraa aika ilmaiseen kartoitukseen


Täytä yhteystietosi lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.