Lassi Jyrkkänen

Lassi Jyrkkänen

"Keittiön kapteeni"

Keittiö

Vaasa

Koutsin tarina

Työkokemusta ravintola-alalta 15 vuotta. Olen työskennellyt vastaanottovirkailijana, tarjoilijana, muutama ehtoo jopa baarin takana, mutta pääosa kokemuksesta on keittiöistä kokkina ja esimiehenä toimimisesta. Olen ollut töissä niin ketjuissa kuin yksityiselläkin sektorilla.

Tällä hetkellä olen yrittäjä, opettaja ja valmentaja. Haluan tuoda omaa näkemystäni keittiöpuolelle tehokkuudesta, kannattavuudesta, suunnittelusta ja henkilökunnan hyvinvoinnista.

Valmennukset

Valmennusta tarpeen mukaan

  • Tarvitsetteko apua uuden keittiötoiminnan käynnistämiseen
  • Kannattava keittiötoiminta, ruoan kate, henkilöstökulut jne.
  • Työvuorolistasuunnittelu, miehityksen perusteet
  • Ruokalistat ja niiden toimivuus


Asiakaskokemukset

Lassi Jyrkkänen työskenteli kanssani johtaen 15 henkilön keittiötiimiä Härmän Kylpylässä. Lassi on hyvin hermonsa säilyttävä kaveri, rauhallinen persoona ja kaikkien kanssa toimeen tuleva. Löytyy myös johtajuutta ja päätöksentekokykyä.
Lassi on hyvä ideoimaan uusia juttuja, meillä työskennellessään ja siinä samalla opiskellessaan restonomiksi hän toi pari uutta työtä helpottavaa juttua.
Lassi käy meillä edelleen auttamassa kiiretilanteissa.

Pasi Holkkola

Keittiömestari
Härmän Kylpylä

Lassi on innostava, kannustava sekä idearikas. Huomaa, että rakastat työtä mitä teet, koska se näkyy tavassasi toimia työyhteisössä.
Mikään ei ole Lassille este vaan mahdollisuus.

Sari Sundqvist
Opettaja
Vamia

Lassin kanssa yhteistyö on aina sujunut todella mutkattomasti. Vuosien varrella olemme yhdessä Lassin kanssa suunnitelleet juuri sopivan tuotteistuksen
keittiön tarpeisiin huomioiden tehokkuus ja hävikin hallinta keittiön toiminnassa. Lassin asiantuntemus on näkynyt yhteistyössä niin a`la carte, lounas kuin suurempien tapahtumien catering suunnittelussa ja läpiviennissä. Lassi tietää että hyvät ja tuoreet raaka-aineet sekä mutkaton yhteistyö yhteistyökumppaneiden kanssa mahdollistaa tehokkaan toiminnan tämän päivän kiireisessä keittiössä.

Jani Rautapuro
SK Asiakkuuspäällikkö
Fresh Servant Oy AbVaraa aika ilmaiseen kartoitukseen


Täytä yhteystietosi lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.