Usein kysyttyä

Toiminta-ajatus

Valmennamme ravintola-alan perustaitojen lisäksi mm. myyntitekniikoita, työhyvinvointia ja johtamista. Valmennamme uusia tulokkaita, ammattilaisia ja esimiehiä.

Suunnittelemme mm. palvelukonsepteja, tuotteistusta, ravintolan työpisteitä sekä juomalistoja.

Sparraamme yrittäjiä ravintolauudistuksissa sekä bisnesidean ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Valmennuspesti on ravintolasi kehittämiseen räätälöity kokonaisuus, joka voi sisältää mm. sarjan valmennuksia, palvelumuotoilua, konseptisuunnittelua sekä liiketoiminnan kehittämistä. Pestin alussa kartoitamme tilanteesi ja päättyessä käymme tulokset läpi.

Pesti tehdään aina määräajaksi. Se voi kestää yhdestä kuukaudesta puoleen vuoteen.

Emme tee valmennuksia samalla kaavalla kaikille. Koutseilta saat juuri sinun ravintolasi haasteisiin ja tavoitteisiin räätälöidyn valmennuskokonaisuuden. Saat koko kokeneen tiimimme osaamisen käyttöösi.

Koutsimme tuntevat ravintolatyön arjen ja valmentavat avaamalla omia kokemuksiaan ja parhaita käytäntöjään.

Koutsit ovat puolueettomia asiantuntijoita, joilla ei ole sidonnaisuuksia tiettyjen tuotemerkkien myynninedistämiseen.

Koutsit eivät ole yritysvalmentajastaroja vaan pikemminkin kokeneita kollegoja ja asiantuntijoita, joilta voi kysyä mitä tahansa.

Koutsit.fi-palvelun perustaja Markus Apuli on työskennellyt ravintola-alalla lähes 20 vuotta edeten tiskin takaa ravintolapäälliköksi, ravintolanjohtajaksi, konseptiuudistusten suunnittelijaksi ja suosituksi ravintolahenkilökunnan valmentajaksi.

Hyödyt

Näin Koutsit valmentavat henkilökuntaasi:

 • Henkilökunnan työkunnon ja työhyvinvoinnin parantaminen
 • Myyntitekniikoiden  ja tuotetuntemuksen lisääminen
 • Alalle tulevien työntekijöiden valmentaminen ravintola-alan arkeen
 • Kesätyöntekijöiden perustaitojen valmentaminen ravintolasi palvelukonseptiin
 • Vuoropäälliköiden ja ravintolapäälliköiden esimiestaidot
 • Henkilökunnan valmistaminen ravintolan konseptiuudistukseen

Näin Koutsit parantavat bisnestäsi:

 • Asiakastyytymättömyyden ja laatuongelmien tunnistaminen ja korjaaminen
 • Myynnin kehittäminen
 • Asiakaspalvelun nopeuttaminen
 • Ravintolan konseptin uudistaminen
 • Selkeyttä palvelukonseptiin

Työhönsä tyytyväinen, energinen ja itsevarmuutta uhkuva henkilökunta on paras mahdollinen käyntikortti mille tahansa ravintolalle. Kun henkilökuntasi voi hyvin, viivan allekin kertyy enemmän. Tuomme selkeyttä ravintolasi konseptin ja karsimme pois kasvua hidastavat tekijät.

Ennen valmennuspestin aloittamista asetamme yhdessä mittarit, joilla valmennusten onnistumista voidaan mitata. Kiinnostaisiko sinua sairaspoissaolojen vähentyminen, asiakaspalvelun nopeutuminen, reklamaatioiden vähentyminen vai keskiostoksen kasvattaminen?

Toimintaohjeet

Täytä lomake, lähetä mailia tai soita numeroon +358504907540, niin sovitaan aika maksuttomaan kartoitukseen (kesto 60 min). Tapaamisen tai puhelun aikana bisneskoutsimme Markus kartoittaa tilanteesi, minkä jälkeen saat ehdotuksen valmennuksen laajuudesta ja kustannuksista.

Maksuton kartoitus ei velvoita sinua tilaamaan mitään Koutsien palveluita.

Koutsimme osaavat tehdä isoja ratkaisuja intuitiolla, mutta ovat huonoja ratkomaan Rubikin kuutioita silmät sidottuina. Siksi pyrimme aina järjestämään valmennukset sinun ravintolassasi, jotta Koutsi osaa hienosäätää epistolansa miljöön mukaan. Valmennus toteutetaan ryhmä -tai yksilövalmennuksena.

Valmennuskerta on täyttä tavaraa, joten kaikki ei jää kerralla mieleen! Osallistujat voivat esittää valmennuksia vetäneille Koutseille kiperiä jälkikysymyksiä, minkä lisäksi Bisneskoutsisi on jatkuvasti tavoitettavissa.

Hinnoittelu

Valmennuspestin hinta alkaa alle tuhannesta eurosta. Lopulliseen hintaan vaikuttavat pestin pituus, valmennuskertojen määrä sekä mahdolliset suunnittelupalvelut. Katso hinnoitteluesimerkit Valmennukset-sivulta. Kartoitustapaaminen on aina ilmainen.

Tarjoamme pääsääntöisesti vain valmennuspestejä, jotta tutustuisimme sinuun emmekä tarjoa väärää työkalua ongelmaasi. Yksittäiset valmennukset tulevat myöhemmin saataville Koutsit Akatemian kautta sekä verkkovalmennuksina.

Jos kuitenkin haluat täydentää juuri pakettiin saatua pestiäsi vielä yhdellä täsmäiskulla, voimme poiketa säännöstämme.

Uudet koutsit

Haemme jatkuvasti rohkeita, rentoja ja energisiä persoonia mukaan valmennustiimiimme. Lue Koutsin edellytyksistä, soita tai lähetä viesti lomakkeella niin jutellaan tulevasta roolistasi lisää.

Kaikilla koutseillamme on useiden vuosien kokemus ravintola-alalta. Useimmilla on lisäksi palava intohimo johonkin osa-alueeseen, kuten olutkulttuuriin, hyvinvointiin tai ravintolakonseptien kehittämiseen. Arvostamme hyviä verkostoja, rohkeutta esiintyä uteliaan joukon edessä ja satunnaista venymistä epäsäännöllisiin työaikoihin – mutta nehän sinulta jo onnistuvat, olethan ravintola-alalla.

Voit, itse asiassa se on jopa toivottavaa. Haluamme valmentajamme suoraan kentältä!