Valmennuspestit

Ravintolahenkilökunnan valmennukset paikan päällä ja verkossa

Ravintolatyö on jatkuvaa oppimista

Osaava henkilökunta on tärkein kilpailuetusi

Joko henkilökunnan valmentaminen on järjestelmällistä sinun ravintolassasi? Ravintolatyössä riittää jatkuvasti uutta opittavaa paitsi tulokkaille, myös konkareina itseään pitäville ja urapolulla kiipeämistä suunnitteleville. Kokeneiden ravintola-alan ammattilaisten vetämät valmennukset ovat osallistujia motivoiva ja kustannuksiltaan järkevä tapa ylläpitää ravintolasi henkilökunnan ammattitaitoa.

Uusia tuulia tekemiseen

Talon ulkopuolelta tuleva valmentaja osaa katsoa työpisteitä ja tekemistä tuorein silmin ja tuoda pöytään uusia ideoita. Olemme kokeneita ravintola-alan ammattilaisia, jotka tietävät ravintoladuunin realiteetit ja kipupisteet. Valmennussessiomme ovat välittömiä kollegalta toiselle -tiedonjakohetkiä, ei ylhäältä alaspäin suunnattuja kalvosulkeisia.

Tehokasta ajankäyttöä

Ajanpuute on yksi yleisimmistä syistä, miksi ravintolat laiminlyövät henkilöstön jatkuvan kehittämisen. Tiedämme, että ison tiimin lähettäminen pulpetin ääreen lohkaisee joka kerta ison palan työajasta. Niinpä verkkosisällöt ja livetilanteet kulkevat käsi kädessä Koutsien valmennuspesteissä. Osallistujat voivat opiskella perustiedot verkosta etukäteen, jolloin paikan päällä voidaan keskittyä syventäviin asioihin ja käytännön harjoituksiin.

Valmennusten edut

Tulokkaille, konkareille ja esimiehille

Työhyvinvointi

Työhyvinvointi

Ravintolatyön ehdoilla rakennettu ohjelma työkunnon kohottamiseen ja henkisestä hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Tiimikansio

Perehdytys

Valmennamme alalle haluavat tulokkaat ravintolatyön arkeen, jotta he ovat heti valmiita asiakkaiden eteen.

Kesä

Kesätyöntekijät

Jätä perustaitojen ja ravintolasi palvelukonseptin valmentaminen meidän huoleksemme.

Tiimi

Esimiestaidot

Vuoro- tai ravintolapäällikön rooli vaatii uusia taitoja, jotka konkareiden tulee ottaa haltuun.

Toimivampi ravintola

Toimivampi ravintola

Hiotaan yhdessä työpisteiden ja palvelumallien mukulakivet matalaksi nopeamman ja paremman asiakaspalvelun tieltä.

Myyntitekniikat

Pienten purojen virta on helppo kerätä talteen, kun lisämyynnin, suosittelun ja kampanjoiden niksit ovat hallussa koko tiimillä.

Tuotetieto

Tuotetuntemus

Punkkua kalan kanssa?! Kyky suositteluun ja tuotteista kertomiseen kasvattaa rafladuunarin itsevarmuutta kummasti.

Konseptiuudistus

Kun on aika muuttaa ravintolan suuntaa, valmennamme henkilökunnan uusiin palvelumalleihin.

Valmennuspestit

Valmiit valmennuspaketit ravintoloille

Kati Sirkola

Henkilökunnan ravistus

Ravintolatyö on huippu-urheilua! Baarityön lisäksi personal trainerina työskentelevän Kati Sirkolan opastuksessa ravintolasi tiimi saa työhönsä lisää energiaa. Valmennuksessa huomioidaan myös henkinen hyvinvointi ja jaksaminen. Sopii hyvin esim. tykypäivän yhteyteen!

  • Lähtötilanne ja tavoite
  • Energiatesti: kokonaisvaltainen, ohjattu työkunnon mittaus
  • Ravintolatyö on huippu-urheilua -valmennus
  • Energiavalmennus
  • Energiatestin yksilöraportit ja ryhmäraportti

Suunnattu: koko henkilökunnalle
Kesto: 1 päivä
Koutsi: Kati Sirkola

850 € + alv

Markus Apuli

Baarit kuntoon, myynti kaakkoon

Haluatko toimivan baarikonseptin, jossa henkilökunta nauttii työstään ja asiakkaat saavat nopeaa palvelua? Tämä valmennus tuo lean-ajattelua ravintolatyöhön eliminoimalla palvelun pullonkaulat ja turhan juoksentelun. Valmennus sopii sekä kehitystä kaipaaville ravintoloille että kokonaan uusille baarikonsepteille.

  • Lähtötilanne ja tavoite
  • Palvelukonseptin kehittäminen
  • Toimivat työpisteet
  • Tehokas baarityöskentely
  • Juomalistasuunnittelu ja tuotteistus
  • Kehittämissuunnitelma ja raportti

Suunnattu: konkareille ja esimiehille
Kesto: 2 päivää

Koutsi: Markus Apuli

1550 € + alv

Markus Apuli

Tulos tai ulos

Yhtään liioittelematta: tämä valmennus voi pelastaa yrityksesi. Avaamme kokemuksen kautta ravintolan talouden tärkeimpiä tunnuslukuja ja puramme ansoja, joiden kautta rahaa vuotaa talosta ulos. Saat tukea myös oman ajankäyttösi suunnitteluun ja jaksamisesta huolehtimiseen.

  • Numeroilla johtaminen
  • Ravintolan talouden tunnusluvut: palvelukate, myyntikate, keskiostos, tuntiteho
  • Fiksut sisäänostot
  • Ravintolayrittäjän ajankäyttö
  • Kehittämissuunnitelma ja raportti

Suunnattu: esimiehille ja yrittäjille
Kesto: 1 päivä
Koutsi: Markus Apuli

850 € + alv

Lassi Jyrkkänen

Kannattava keittiö

Menestyksekkään ravintolakettiön pito vaatii sujuvia tavaravirtoja ja tarkkaa taloutta. Tässä valmennuksessa etsitään Lassin johdolla kannattavuuden kompastuskivet ja tehdään sievoisia summia säästäviä parannuksia.

  • Perusteellinen tutustuminen lähtötilanteeseen
  • Myyntikate ja annoskortit
  • Ostotoiminta
  • Varastonhallinta ja inventointi
  • Hävikin minimointi
  • Henkilökunnan motivointi
  • Kehittämissuunnitelma ja raportti

Suunnattu: esimiehille ja yrittäjille
Kesto: 1 päivä
Koutsi:
Lassi Jyrkkänen

850 € + alv

Erkka Ala-Lahti

Sohvalta serviisiin

Palkkaa asenne, me valmennamme tarvittavat taidot! Ravintola-ala tarvitsee jatkuvasti uutta työvoimaa. Erkan valmennus ajaa tulokkaat nopeasti sisään ravintolatyön arkeen ja antaa itsevarmuutta työntekoon.

  • Asiakaspalvelu
  • Ravintolasi toimintamallit ja alan trendit
  • Ravintolasi tärkeimmät juomatuotteet
  • Tietopohjainen valmennus suoritetaan verkossa
  • Runsaasti käytännön harjoituksia ravintolassa
  • Valmennussuunnitelma ja raportti

Suunnattu: tulokkaille
Kesto: 2 päivää
Koutsi
: Erkka Ala-Lahti

950 € + alv

Markus Apuli

Ravintolan myyntivalmennus

Oikein valitut myyntitaktiikat, joita henkilökunta osaa luontevasti toteuttaa, erottavat nollatuloksella kituuttavat raflat muikeaa tulosta tekevistä menestyjistä. Valmennus sopii myös suurtapahtumiin, joissa lisämyynti ja sujuva palvelu pitää sovittaa yhteen.

  • Ravintolan konseptin ja tuotteiden mukainen myyntipolku
  • Myyntitaktiikoiden valinta
  • Henkilökunnan motivointi, ”Tarjoilijasta myyjäksi”
  • Myynnin taloudelliset tunnusluvut
  • Kehittämissuunnitelma ja raportti


Suunnattu: koko henkilökunnalle
Kesto: 1 päivä

Koutsi: Markus Apuli

850 € + alv

Hyvä tietää: Matkakulut ja mahdolliset majoituskulut lisätään valmennuksen hintaan. Valmennuspestin kuvauksessa mainitun yhden työpäivän kesto 6 tuntia, muutoksista voidaan sopia tilauksen yhteydessä. Pienryhmävalmennuksissa ryhmän maksimikoko 10 henkeä.

Tilaa valmennus tai pyydä lisätietoja

Ota yhteyttä Markus Apuliin: markus.apuli@koutsit.fi tai 050 490 7540