MIKKO UUSITUPA
DIGIKOUTSI
KOUTSIN TARINA & KOKEMUS KENTÄLTÄ
Hypätessäni Koutsiksi, jäi ravintola-alaa taustalle kaksikymmentä vuotta. Suurimman osan näistä vuosista sain viettää alalle tyypillisissä, mutta rooleiltaan erityylisissä esimiestehtävistä. Työskentelin muun muassa palvelupäällikkönä, ravintolapäällikkönä, liikeideapäällikkönä sekä ravintoloitsijana. Tutuksi tulivat ketjujen käyttäytymismallit sekä valmiiden liikeideoiden ylläpito. Myös se haastavin ja kiinnostavin kulma, oman konseptin rakentaminen ja kehittäminen tuli varsin tutuksi.. Ravintola- ja palvelualojen yritysten markkinoinnista ja sen toteuttamisesta muodostui itselle se kiinnostavin juttu muun päivittäisen tekemisen ohella. Kiinnostus alalla työskentelyyn oli hiipumassa, kiinnostus alaa kohtaan ei. |
VALMENNUKSET
Ideologiani on syntynyt tiedostetusta tarpeesta keskitetylle markkinoinnin ja median osaamiselle ravintola- ja palvelualojen näkökulmasta. Voit siis keskittää energiasi ja aikasi muihin yrityksesi tärkeisiin osa-alueisiin. |