TOMMI PYLKKÄNEN
KEITTIÖKOUTSI
KOUTSIN TARINA & KOKEMUS KENTÄLTÄ
Kokemukseni ravintola-alalta muodostuu erilaisista liikeideoista, yrityksistä, esimiehistä, keittiöistä, laitteista ja koneista, tuotekehityksistä, konsepti kehityksistä, tervehdyttämisistä. Listaa voisi helposti vielä jatkaa, mutta tuossapa asiat suuressa kuvassa. |
VALMENNUKSET
Tuotekehitys isomassa mittakaavassa on tullut tutuksi S-ryhmässä ja Avecralla. Olen ollut mukana luomassa uusia konsepteja, kymmeniä ravintoloiden ruokalistoja ja hiomassa asiakas prosesseja. Olen myös valmentanut vastuuvalmentajana mm. Tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoon valmistuvia opiskelijoita ja sitä kautta oppinut laadukkaasta tuotekehityksestä erittäin paljon. Kaikki tekeminen ruoan ympärillä on minulle se juttu! Olipa kyseessä tuotekehitys, keittiön suunnittelu tai joku muu, kuten myynnin johtaminen keittiöstä eli kasvattaa ruokamyyntiä tehokkuudesta tinkimättä, saavat minut syttymään. Myynti on motivoivaa! Myynnin kouluttaminen on vielä motivoivampaa! |